Theater-/Filmmaker

Theater/-filmmaker is een heel breed begrip.
Martistiek kan op vele fronten iets voor u betekenen: van het bedenken van een concept, tot het schrijven van een script, tot het regisseren van de productie bent u bij Martistiek aan het juiste adres.
Martistiek beschikt daarnaast over de mogelijkheid om met een professionele filmcrew en professioneel materiaal te werken.
Martistiek biedt u een breed scala aan theater- en film mogelijkheden voor een Bedrijffilm, lipdub, korte speelfilm, theatervoorstelling enz.
De diensten die Martistiek binnen deze discipline verleent, zijn onder andere goed in te zetten voor scholen, bedrijven en verenigingen.

 

 Te boeken show:

“Verborgen Talent”: interactieve en educatieve kindershow. Martistiek Producties produceert in coproductie met KAS entertainment deze kindershow. De show “Verborgen Talent” is geschikt  voor kinderen in de leeftijd van -+ 4 t/m 10 jaar en kan geboekt worden in verschillende vormen en voor meerdere doeleinden. O.a. op basisscholen, kinderopvangcentra, bedrijven, evenementen en buurtfeesten wordt deze show gespeeld. Op www.kas-martistiek.nl vindt u meer informatie over de show, de makers, het aanbod en het boeken van de show.

Referenties & Ervaring

Lessen gevolgd op Docent Drama opleiding in Tilburg (HBO Fontys)
All Work And Play Productions
Cameracollege
Centrum voor de Kunsten Bergen op Zoom
Cinefeed
Educatieve kindershow Verborgen Talent